Raf Sistemleri Nedir?

Depo Raf Sistemleri

Adana ve bir çok ilçesinde hizmet vermiş olduğumuz firmalar bulunmaktadır. Adana raf sistemleri’nde her alana uygun bir raf modelimiz bulunmaktadır. Raf sistemleri kullanıldığı ortama düzen, ferah bir ortam kazandırmaktadır. İhtiyaca göre raf seçimi yapmak doğru kullanım ve doğru çözüm için firma olarak sizlere daha iyi hizmet verebilmek adına Adana içine özel ücretsiz keşif ve proje hizmeti sunmaktayız. Eliniz de olan mevcut proje ve ölçülerinizi bize göndererek, onun üzerinden sizlere raf modelleri hakkında çözümlerde sunabilmekteyiz. Daha detaylı bilgi almak ve bize ulaşmak için iletişim sayfamızdan bize yazabilir veya arayabilirsiniz.

Adana Raf Sistemleri

Raf Sistemleri: İşletmelerin daha çok depo alanlarında kullanılan ve istiflemeyi düzenli bir hale getirmek için geliştirilmiş özel metal konsiksüyonlardır. Sistemlerin inşa amacı, aynı tür ürünleri ya da araçları üst üste düzenli bir şekilde yerleştirmektir.

Civatalı Raf sistemleri; Sistemin kaldırma ağırlığı sahip olduğu tabla kalınlığına bağlıdır. Ortalama 60-100 KG seviyesinde ağırlığı kaldırmaya uygundur. Ayak kısımların L Profillerden imal edilirken, tabla kısımları da DKP saçtan imal edilmektedir. Ayak üzerinde yer alan delikler ve tabla yanlarında yer alan deliklerin cıvatayla birleşmesiyle sistem kurulmaktadır.

Hafif Rack Raf Sistemi; Geçme sistem mantığına dayalı olarak üretilmiştir. Hafif ağırlıklara dayanacak standartlardadır. 300 kg yük raf genelinde taşınmaktadır. Rafların ayakları kutu profilden imal edilirken, ayak bağlantıları cıvatalarla gerçekleşmektedir. Yatay kayıtlarla sistem birbirine tutunmaktadır.

Ağır Rack Raf Sistemleri; Palet ve ağır paletli yüklerin taşınması için yoğun kullanılan raf sistemidir. 1000-2000 arasında değişen ağırlıklara mukavemet göstermektedir. Profil kesitlerini hazırlatmadan önce doğru ağırlığın belirlenmesi oldukça önemlidir. Kayıt bölümleri CC profil ve kutu profilden imal edilebilir. Ayak bölümleriyse büküm saçtan imal edilmektedir.

Adana Çelik Raf Sistemleri

Arşiv alanları için; Arşiv raf sistemleri ekonomik açıdan en uygun raf sistemi, cıvatalı arşiv raf sistemleridir. Bu raf sistemleri çelik raf ile aynı görüntüye sahiptir, aralarında ki fark tabla ölçüleri ve tabla kalınlıklarına göre belirlenmektedir. Ölçüleri özel olarak arşiv klasörleri ve kitaplar için üretilmektedir.

Her alana uygun raf; Çelik raf sistemleri her alana uygun ve her alanda kullanılabilen raf modelidir. Portatif, ekonomik ve dayanıklı oluşu onu vazgeçilmez bir raf yapmaktadır. Kolayca sökme takma yapabilir, raflarınızın aralarına ilaveler yapabilir dekoratif halede getirebilirsiniz.

Hafif elle yükleme depolar; Mini rack raf genel olarak elle yükleme yapılacak olan alanlarda kullanılmaktadır, özel ölçülerde ve müşterilerinin depo alanlarına göre üretilebilir. Tamamen geçme sistemdir vida yoktur ve taşıma kapasitesi göze başına 200 / 300 kg arasındadır. Bu kapasite yapılacak değişiklere göre yükseltile bilir.

Kumaş istif depoları; Görüntü olarak mini rack sisteme benzemektedir. Bu rafların derinliği üzerine konacak muş boyunda yani ortalama 125 cm ile 150 cm arasındadır. Genelde tamamen metal gövde olarak yapılan bu ürünler, müşterilerin talebine göre üzerine konan tablalar mdf veya suntalam yapılabilir.

Mekik Sistem; Depreme en dayanıklı raf sistemidir. Aynı boyutta ve ölçülerdeki paletlerin üst üste istiflenmesine olanak sağlar. Sistemin en büyük avantajı iki yüzeyden de yükleme boşaltma yapılabilmesidir. Arka yüzeyde kalan paletlerin alınması için her hangi bir ön yüzey paletinin çıkartılması gerekmez.

Bir cevap yazın

Fiyat talebi için bize şimdi ulaşın...

Call Now ButtonFiyat Sorun!