civatalı raf sistemleri
civatalı raf sistemleri 1
civatalı raf sistemleri 2
civatalı raf sistemleri

ÇELİK RAF SİSTEMLERİ

ADANA ÇELİK RAF SİSTEMLERİ

Adana Raf Depo Raf Sistemlerinde, basit ve hafif yüklerinizin depolanması için civatalı çelik raf sistemlerini bulabilirsiniz.

Ürün Açıklaması

(CİVATALI ÇELİK RAF SİSTEMLERİ) ölçüleri özet olarak şu şekildedir;

Derinlikler : 26cm-31cm-43cm-59cm-75cm-93cm (standarttır)

Uzunluklar : 60cm-75cm-93cm (standarttır)

Yükseklikler : 200cm-250cm-300cm-350cm-400cm (profiller istenilen yüksekliğe kesilebilir)

Depo rafı olarak kullanılan ve Çelik Raf Sistemlerinden biri olan Civatalı Raf Sistemi klasör,dosya, paket haline getirilmiş küçük çaplı koliler gibi hafif yüklerinizin taşınmasında kullanılan basit bir sistemdir. Depo rafları olarak adlandırılan bu sistemde her bir çelik raf, tabla kalınlığı ve ölçüsüne bağlı olarak 55kg ile 120kg arasında yük taşıma kapasitesine sahiptir. Ayaklar 1,5mm ve 2mm; çelik raf tablaları ise 0,70mm – 1,00mm – 1,5mm ve 2,00mm olmak üzere farklı kalınlıklardan oluşmaktadır. Taşıtacağınız yüke bağlı olarak çelik raf sisteminin taşıma kapasitesi malzeme kalınlıklarına göre belirlenir. Çelik raf tablalarının taşıma kapasiteleri ayrıntılı olarak aşağıdaki tabloda gösterilmiştir. Tablo yardımıyla size uygun çelik raf tabla kalınlığını belirleyebilirsiniz.

Depo raflarından Civatalı Raf Sistemleri, çelik raf tablalarının L profillere civata-somun yardımıyla bağlanması ile olur. Ayak yükseklikleri 200cm, 250cm, 300cm, 350cm ve 400cm olabileceği gibi profillerin istenilen ara ölçüde kesilmesi de mümkündür. L profil ayakların alt kısmına 40x40mm plastik papuç takılarak ayakların zemine zarar vermesi engellenebilir. L profil ayaklar genelikle 40x40mm kesitinde kullanılır. Raf tablalarının derin olması durumlarında 40x60mm kesitinde L profil ayak da kullanılmaktadır. Civatalı çelik raflar istenildiği zaman sökülerek başka bir yere kurulma imkanı sunar. Mutlak surette modül duvara sabitlenmelidir. Çelik raflar orta alanda kullanılacak ise üst bağlantı yardımıyla duvarlara ya da diğer modüllere sabitlenmesi gerekmektedir. Alçıpan duvara ünitelerin sabitlenmesi de mümkündür.

Talebinize göre çelik rafların, arka ya da yan kısımları 0,70mm ya da 1mm kalınlığında saç panel ile kapatılarak malzemelerin aşağıya düşmesi engellenebilir. Bu şekilde depo raflarınız için açık raflı bir dolap elde edebilirsiniz. Tercihinize göre saç panel ile kapatmak yerine, arka ve yan kısımlara lama yerleştirilerek korkuluk şeklinde ürünün düşmesi de engellenebilir. Yukarıda bulunan görsellerden lamaların ayaklara nasıl bağlandığı görülmektedir.

Depolarınızda tercih edebileceğiniz depo rafı için civatalı çelik raf sistemleri ile ilgili daha detaylı bilgiye teknik bilgi sayfamızdan ulaşabilir, çelik raf sistemleri fiyatları ve termin süresi için bizimle iletişim‘e geçebilirsiniz.

Civatalı Raf sistemlerinin ölçüleri aşağıdaki gibi olup, depo raf sistemi çelik raf ürünlerimizin tamamında elektrostatik toz boya uygulaması yapılmaktadır. Kullanılan standart renk RAL 7046 GRİ.dir. Talep edilmesi ve adetli olması halinde 9001 krem, 9006 beyaz gibi farklı renk kodlarına da boyanabilir.

Her türlü civatalı çelik raf sistemlerinin, çelik raflarının, depo raflarının MONTAJ ve DEMONTAJ işleri de yapılmaktadır. Bu konuyla ilgili lütfen iletişime geçin.

Lütfen Seçim Yapın:

Fiyat talebi için bize şimdi ulaşın...

Call Now ButtonFiyat Sorun!